ABO-Milieuconsult BV neemt Afdeling Bodem van firma Colsen over

ABO-Milieuconsult BV neemt Afdeling Bodem van firma Colsen over

Op 24 februari 2022 is de afdeling Bodem van firma Colsen uit Hulst onderdeel geworden van de ABO-Group. Dit houdt in dat het team voortaan zal kunnen terugvallen op een ervaren en grote groep collega’s. Het nieuwe team van ABO-Colsen Bodem zal haar advieswerkzaamheden uitvoeren vanuit het kantoor in Hulst (Zeeuws-Vlaanderen).

Dit nieuwe team bestaat uit: Niels Gelderland en Leoniek Strobbe. Door toe te treden tot ABO-Milieuconsult BV kan Colsen u in de toekomst nog beter van dienst zijn en sneller en gerichter inspelen op uw verwachtingen. ABO-Milieuconsult BV heeft namelijk niet alleen een expertise in bodemonderzoek, maar ook in asbestonderzoek (inclusief asbestinventarisaties), archeologisch onderzoek, ecologisch onderzoek, energie- en BREEAM-studies, geotechnisch onderzoek, bemalingsadvies en milieukundig veldwerk.

Colsen verzorgd verder alle andere disciplines zoals advies op het gebied van vergunningen, ruimtelijke ordening en milieutechnische oplossingen op het gebied van waterzuivering, nutriënten-hergebruik en biomassaverwerking.

Wij hopen u in de toekomst graag van dienst te kunnen zijn.