Aanbod

Onze diensten

milieu-management

Bodem

Nieuwbouw of grondverzet, aan- en verkooptransacties, de oprichting en/of sluiting van bedrijfsactiviteiten. Er zijn verschillende manieren om te maken te krijgen met bodemonderzoek.

helm

Asbest en Chroom VI

ABO-Milieuconsult B.V. verzorgd voor u asbestinventarisaties en Chroom-VI onderzoeken ten behoeve van sloop- of renovatiewerkzaamheden.

watercan

Milieu- en bemalingsadvies

Bij de overname van een andere organisatie, de overdracht van vastgoed of het uitwerken van nieuwe (infrastructuur)projecten dienen de mogelijke milieurisico’s in kaart te worden gebracht.

breeam

Geotechniek

De werkzaamheden variëren van grondonderzoek tot complexe bouwputadviezen en van trillingsmetingen tot deskundig onderzoek. Deze werkzaamheden worden binnen Nederland uitgevoerd in samenwerking met ons zusterbedrijf Geomet.

Ecologie

Doel van een ecologisch onderzoek is de voorgenomen plannen te toetsen aan de huidige natuurwetgeving, de Wet natuurbescherming, zodat duidelijk wordt welke maatregelen moeten worden getroffen om overtreding van deze wet te voorkomen.

Een bodemonderzoek, partijkeuring, overig milieuadvies of een asbestinventarisatie nodig voor uw project? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!